x

بازدید تیم مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمان از بیمارستان کاشانی به عنوان مرکز آموزشی درمانی الگوی استان

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی آیت اله کاشانی، تیم مدیریت خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمان از بیمارستان آیت اله کاشانی اصفهان به عنوان مرکز آموزشی درمانی الگو در بین مراکز تابع دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان، بازدید نمودند. این بازدید که به جهت تبادل اطلاعات و تجربیات همکاران در مدیریت بیمارستانها صورت پذیرفته است، در تاریخ یکشنبه بیست و چهارم اردیبهشت ماه 1402 با حضور مدیریت مرکز جناب آقای رضا کریمی، مدیر خدمات پرستاری سرکارخانم علیخواه و تیم مدیریت، انجام شد. بنابراین گزارش، تیم مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمان متشکل از آقای اسماعیل پور مدیر پرستاری دانشگاه کرمان به همراه پنج نفر از مسئولین و سوپروایزرین بیمارستان های استان کرمان از مرکز آموزشی درمانی آیت اله کاشانی اصفهان به عنوان یکی از مراکز آموزشی و درمانی الگوی استان اصفهان، بازدید نمودند.