افتتاح آی سی یو جراحی مرکز با حضور حضرت آیت الله طباطبایی نژاد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی روز ۷ بهمن ماه افتتاح آی سی یو جراحی  آلا با حضور نماینده ولی فقیه در استان ، خیرین عرصه سلامت و مسئولین محترم دانشگاه انجام شد.

دراین مراسم  امام جمعه اصفهان با اشاره به آمار بالای فعالیت و کمکهای خیرین در حوزه سلامت در استان اصفهان افزود: با توجه به عدم اختصاص بودجه کافی به بخش سلامت توسط دولت، همت و کمک خیرین در موضوع سلامت بسیار مهم است . آیت الله طباطبائی نژاد ضمن افتتاح آی سی یو جراحی آلا از بخش های مختلف و ساختمان توسعه اورژانس و اتاق های عمل مرکز بازدید بعمل آورد و از خیرین عرصه سلامت تقدیر و تشکر بعمل آورد.  نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان همچنین گفت:  با توجه به اینکه قبلا نیز از این بیمارستان بازدید کرده بودم ، توسعه و بازسازی این بیمارستان بسیار چشم گیر بود. وی افرود: بعضی از قسمتهای بیمارستان به صورت کامل توسط خیرین ساخته شده بود که همت بلند و فعالیت خرین در ارتقا و کمک به سلامت شهروندان جای خرسندی است . وی با قدردانی از نگاه ویژه خیران به سلامت جامعه اسلامی با توجه به نیاز مراکز درمانی به برخی دستگاههای پزشکی خواستار کمکهای بیش از پیش خیران در این بخش شد . گفتنی است آی سی یو جراحی مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی که به همت ریاست مرکز دکتر رستگار توسط  خیر ارجمندآقای ابوالفضل فرقانی تجهیز شده بود  با حضور آیت الله طباطبایی نژاد نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به بهره برداری رسید.