قهرمانی تیم والیبال مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی

تيم واليبال مركز آموزشي درماني آيت الله كاشاني موفق شد در بیست و یکمین دوره جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكي اصفهان مقام اول این دوره از رقابتها را در رشته والیبال کسب کند. به گزارش روابط عمومی مرکز تیم والیبال مرکز کاشانی موفق شد بدون شکست در طول مسابقات ، در مسابقه فینال ، تیم والیبال مرکز آموزشی درمانی الزهرا را شکست داده و به مقام قهرمانی دست یابد.

در این گزارش آمده: در مسابقه فینال که در روز سه شنبه ۶ بهمن در سالن ورزشی شهید موحدی دانشگاه با حضور دکتر حسین سلیمانی مدیر مرکز کاشانی و جمعی از مسئولین بیمارستان برگزار شد ، تیم کاشانی در ست اول نتیجه را واگذار کرد اما با درخشش بازیکنان موفق به پیروزی در ست دوم و سوم شد ، و مقام اول این دوره از رقابتها را از آن خود کرد.

بازيكنان این تیم را آقایان : یوسف سرلک ، مجید محسنی ، حسن اقتصامی ، اصغر نصر اصفهانی ، محمود مومنی ، محسن شاهنظری ، سهراب امینی ، امیر مهرشاد ، مهدی زارعان و محمدجواد بهمن زیاری به سرپرستی محمدعلی عبدالهی تشکیل دادند.