جلسه هیئت مدیره خیریه حضرت ابوطالب (ع) مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی برگزار شد

جلسه هیئت مدیره خیریه حضرت ابوطالب (ع) مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی در روز یکشنبه ۹ خرداد سال ۹۵ با حضور اعضای اصلی برگزار گردید.

در این جلسه که از ساعت ۱۳:۳۰ در سالن جلسات حوزه ریاست مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی برگزار گردید دکتر محمد جاودان رئیس مرکز ضمن خوش آمد گویی و تبریک پیشاپیش فرارسیدن ماه مبارک رمضان از افتتاح واحد ام آر آی بیمارستان در نیمه ماه رمضان خبر داد و گفت : شرایط برای راه اندازی ام آر آی فراهم شده و تنها منتظر تسویه حساب باقیمانده با شرکت مربوطه می باشیم که به یاری خداوند و کمک خیرین محترم تا نیمه ماه مبارک رمضان این اتفاق انجام خواهد شد.

در ادامه جلسه دکتر حسین سلیمانی مدیر مرکز به تعدادی از نیازهای بیمارستان از جمله ترانس برق ۲۰۰۰ کیلو ولت ، پارکینگ طبقاتی ، خرید یک دستگاه سی تی اسکن جدید و ... اشاره کرد و از اعضای هیئت مدیره همفکری و کمک در جهت رفع این نیازها را خواستار شد.