آیین بهره برداری از MRI مرکز آموزشی درمانی آیت اله کاشانی

همزمان با ایام ولادت با سعادت امام حسن مجتبی (ع) و با حضور رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، بخش MRIمرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی صبح روز پنجشنبه سوم تیرماه سال ۹۵، دکتر غلامرضا اصغری رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به همراه جمعی از مسئولان شهر اصفهان و دانشگاه، با شرکت در مراسمی صمیمی رسما بخش MRIمرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی را افتتاح نمودند.

این دستگاه که با همت و تلاشهای مجدانه مدیران مرکز کاشانی و حمایت های مسئولین دانشگاه و خیرین عرصه سلامت خریداری گردیده است، با توجه به رسالت و تخصص مرکز پزشکی کاشانی و نوع مراجعین به مرکز که بخش اعظم آن را سرویس های پزشکی ارتوپدی، جراحی اعصاب، جراحی، ENTو داخلی اعصاب تشکیل می دهند، یکی از اولویت های تجهیزاتی بیمارستان بوده است و تا پیش از راه اندازی این دستگاه، بیماران جهت دریافت خدمات مربوطه به خارج از مرکز اعزام می شدند که این مسئله ضمن طولانی تر شدن روند خدمت رسانی به  بیماران، منجر به صرف هزینه های زیاد در ارجاع بیمار، تامین تیم درمانی و تجهیزات تخصصی می شد.

امید است با بهره برداری از آن گامی دیگر در جهت خدمت رسانی به همشهریان عزیز شهر و استان اصفهان  برداشته شود.